Ristorazione da Farci

Italiaans Restaurant Farci - basilicum
Farci CATERING

Farci Catering brengt de heerlijke smaken van de Italiaanse keuken rechtstreeks naar je eigen eettafel. Geniet van de verfijning van Parmaham, de frisheid van bruschetta, de intensiteit van olijven en de heerlijkheid van vers brood, allemaal zorgvuldig gepresenteerd en bereid door mijzelf. Met aandacht voor detail en authentieke smaken, biedt Farci thuis een onvergetelijke culinaire ervaring.

Italiaans Restaurant Farci - familie
Hoe werkt het

Vul het Catering aanvraagformulier compleet in. Geef via het selectievakje duidelijk aan of je interesse hebt in Farci Catering Standaard, DeLuxe of DeLuxe Plus. Vergeet niet om op te geven voor hoeveel personen je de Catering wenst te bestellen. 

Het minimaal aantal personen waarvoor wij een heerlijke Italiaanse Catering verzorgen is 10. Kies vervolgens met de datumprikker op welke dag je de Catering door Farci zou willen laten verzorgen. Als je op versturen klikt, ontvang je automatisch een e-mail. Vervolgens nemen wij telefonisch contact met je op om de aanvraag met je door te spreken. Zo zorgt Farci Catering voor maatwerk en dat onze Catering precies gaat aansluiten op jouw wensen. 

Nieuwsgierig geworden wat Farci Catering voor jouw kan betekenen? Vul dan nu het catering aanvraagformulier in.    

Italiaans Restaurant Farci - pasta

Trattoria Farci

Wij wensen jullie een hele fijne Carnaval!

Wij zijn gesloten!